Uitvaart regelen Afscheidsdiensten

Soorten diensten

  1. Kerkelijke dienst
    Een christelijke plechtigheid wordt voorgegaan door een priester, diaken of gebedsvoorganger. Wanneer een priester voorgaat, kan je kiezen voor een uitvaartliturgie met eucharistieviering of voor een gebedsdienst. In een gebedsdienst met diaken of gebedsvoorganger is er ruimte voor het levensverhaal van de overledene en enkele getuigenissen. Een bijbellezing, een moment van bezinning en een gebed sluiten de plechtigheid af.
  2. Burgerlijke dienst
    Een neutraal afscheid kan zelf samengesteld en gepersonaliseerd worden door de familie van de overledene. Wil je graag de plechtigheid aankleden met (live) muziek, zang, eigen teksten en beelden? Wij regelen het voor jou. Bij Forrier helpen we je graag met de voorbereidingen en zorgen we er samen met jou voor dat er op een persoonlijke manier afscheid kan genomen worden van de overledene.
Afscheidsdiensten
Wij helpen je ook graag met

Verzorgd Rouwdrukwerk

Elke dag werkt een vakkundig en creatief team met passie samen aan rouwkaarten die je raken, met illustraties, beelden, …. Wij maken jouw rouwbrief en rouwbericht persoonlijk.

Meer info

Troostartikelen

Uitvaartplanner Forrier biedt diverse mogelijkheden aan troostartikelen, gemakkelijk online te bestellen. We helpen jullie graag bij een keuze.

Meer info

Administratieve bijstand

Na de uitvaart laten we je bij uitvaartplanner Forrier niet los en zijn we er om jou te steunen. Wij bieden bijstand op zowel administratief, fiscaal en emotioneel vlak.

Meer info