Overlijden melden?

24/7 bereikbaar voor hulp bij overlijden.

02 / 414 76 30

Uitvaartplanner Forrier beantwoordt je eerste vragen en plannen een afspraak om alle stappen te overlopen. Zo creëren we samen een uniek afscheid en het uitvaartverhaal dat het best bij jullie past.

Home
Sereni Forrier in Molenbeek

Pierre Forrier in Molenbeek getuigt over veertig jaar werken als uitvaartondernemer.

NKO-arts Sofie Claeys over reuk- en smaakzin

Was alles wat we waarnemen een schilderij, dan was ons reukvermogen de rijke, diepe achtergrondkleur.

Maud Bekaert geeft troost door schoonheid

Letterbeeldhouwen is een kunst. Het bewijs vind je bij het werk van Maud Bekaert.

Home

Rouwen is verbinden.

Een overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol zijn voor de overledene en de nabestaanden. Creatieve concepten zijn onze specialiteit. Samen met jou denken we mee over een unieke en persoonlijke, warme invulling van de uitvaartdienst.

In samenspraak met de nabestaanden en met respect voor de laatste wensen van de overledene, regelen en verzorgen wij de uitvaart met de nodige discretie en zorg. Uitvaartplanner Forrier zorgt voor een warm afscheid met oog voor detail. Samen met jou verzorgen we alle formaliteiten. Wij helpen je verder met alle nodige informatie en begeleiding.

Elk rouwproces heeft een begin, een midden en een einde, we begeleiden u doorheen dit proces.

Contacteer ons

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw. Een gesprek met een rouwconsulent helpt je om ruimte te scheppen.

Rouwzorg